Tenders of aanbestedingen internationaal transport, vervoer

A-Classlogistics: Tenders

Tenders aanbesteding Internationaal transport: RFQ: A-Class begeleidt/ ondersteunt op projectbasis.

A-Class heeft 25 jaar ervaring met het beantwoorden van tenders en ziet het als een uitdaging u te helpen bij het uitzetten van de ideale tenders/ aanbestedingen. Wij zijn graag onderdeel van het tenderteam. U wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, u krijgt transparantie, u weet van te voren wat het gaat kosten en we overtreffen graag klantverwachtingen.

Wij hebben de ervaring dat veel tenders of  aanbestedingen niet marktgericht zijn, waardoor de beantwoording te wensen overlaat want het aantal inschrijvers is erg laag, of dat deze niet echt kunnen nakomen wat er wordt gevraagd. Een zogenaamd eisenpakket zoals een Programma van Eisen PvE/ RFQ dient op de markt te worden afgestemd waardoor de kwantitatieve en kwalitatieve respons wordt vergroot, waarna de aanbieder meer keuzemogelijkheden heeft om de beste beslissing te nemen.

U kunt voor één enkele oplossing gaan. Beter is het vaak om uw pakket enigszins op de markt te verdelen. Het spreiden maakt de aangewezen partijen “hongerig” om u van dienst te worden en vooral alert blijven.

A-Class Logistics luistert graag naar u als klant maar ook naar uw klant’s klantenwensen. Een goed partnership levert meer op dan dat het uiteindelijk kost.

Kortom, wij kunnen u ondersteunen om tenders op te zetten, mee te schrijven/ te beantwoorden. U kunt ons ook later in het tenderproces inzetten, zoals na een eerste of latere selectie van de respondenten.

Mail aub ton@aclasslogistics.nl  of vul het contactformulier in. Zie ook met wie u zaken doet:  https://aclasslogistics.nl/ton-put-transport/

We hebben ervaring met overheden en semi-overheden waarbij slechts enkele inschrijvers om de percelen meededen… zonde en we hebben ook ervaring dat aangewezen partijen niet konden waarmaken wat ze hadden beloofd. In een enkel geval ging het getenderde pakket uiteindelijk naar de 4e op de lijst want Partij 1 tot en met 3 deden aan overselling met alle problemen tot gevolg. De afdeling verkoop van dit bedrijf was druk met het uitleggen aan hun klanten dat de bestelde spullen voortaan wat langer onderweg zullen zijn…