A-Class Carrièrecoaching’s toekomstvisie

De verdere individualisering van mensen maakt dat medewerkers/ werknemers zich meer verbinden in privégroepen dan aan een bedrijf waardoor het voor bedrijven steeds moeilijker wordt mensen intern goed aan zich te binden, bovendien betekent dit vooral in de consumentenmarkt dat bedrijven zich met andere marketingmixen bezig moeten houden dan in 2015. Identiteit, branding vooral de social media worden belangrijker. De invloed van een andermans mening wordt steeds groter bij aankopen doen –> vergelijkingssites!

Anderzijds biedt dit verschijnsel bedrijven steeds meer mogelijkheden om flexibele banen / werktijden aan te bieden rekening houdend met de pieken en dalen in de afzet. Het aantrekken/ hebben/ houden van goed personeel is dus essentieel voor de continuïteit van het bedrijf.

54924551 - coaching word cloud on white backgroundOok timemanagement is een belangrijk programma om in te zetten, zodat mensen vooral leren prioriteiten te stellen zakelijk en privé. Overzicht leidt tot minder stress en is essentieel voor een goede werk- privébalans. Een goede balans van geest en lichaam versterkt en leidt tot betere werknemers die minder ziek zijn/ verzuimen. Een sessie van enkele uren voor een niet te grote groep medewerkers is vaak al voldoende om kantoorpersoneel zich bewuster te laten zijn van hun werkwijze.

De werknemers kunnen op eigen locatie gecoacht worden maar ook de bezoeklocatie van A-Class in Ede. De lokatie ligt in Ede, centraal/ in het midden van het land en biedt verschillende maten vergaderruimtes aan. Het ligt ook vlakbij het NS Station Ede-Wageningen, in een groene omgeving en er is gratis parkeren. Er kunnen inhouse ook lunches worden georganiseerd. We bieden u graag een op uw wensen en budget afgestemd programma. Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@loopbaancoach4u.nl of info@aclasslogistics.nl.

A-Class Carrièrecoaching onderschrijft de ethische gedragscode van de NOBCO. Deze staat voor: Respect, Integriteit, Verantwoordelijkheid en Professionaliteit. De NOBCO letters staan voor: De Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

A-Class Carrièrecoaching wil zich binnen 3 jaar bij de NOLOC aansluiten. Dit is de Nederlandse Orde voor Loopbaanprofessionals. Dat kan alleen met tevreden klanten!  De Europese EIA accreditatie dient dan ook te zijn verkregen.

A-Class Carrièrecoaching is een activiteit van A-Class Logistics en richt zich op het bedrijfsleven en werkt alleen business-to-business. Via de merknaam Loopbaancoach4u wordt de particuliere markt (consumentenmarkt) benaderd. Ons uitgangspunt: Loopbaancoach4u levert jou (w) toegevoegde waarde. www.loopbaancoach4u.nl: